BLOGGSAMARBETE

Är du intresserad av våra produkter och vill göra ett blogginlägg om oss eller en specifik produkt så ger vi dig 25% rabatt på din beställning. Mejla länken till blogginlägget till glamkidz@glamkidz.se så tar vi en titt på bloggen. Om bloggen samspelar med vår verksamhet skickar vi ett mejl till er med en rabattkod på 25%. Rabattkoden gäller vid köp av personliga namntavlor och personlig brodyr. 

I blogginlägget vill vi att det ingår en bild på de produkter inlägget handlar om, länk till produkten/produkterna och en länk till vår webbshop. Vi vill även att inlägget läggs ut på er Facebook och Instagram.

När ni har fått hem varan ni har beställt vill vi att ni tar en bild på den och och gör ett litet blogginlägg tillsammans med bilden och länkar till vår webbshop. Mejla oss länken till blogginlägget och få ytterligare en rabattkod på 15% till nästa köp (detta är frivilligt).

Eftersom vi har ett legalt ansvar för hur våra produkter annonseras ber vi er att reklammarkera blogginlägget så det tydligt framgår att det är marknadsföring.

Detta gäller inte om kommersiellt syfte saknas och om du som bloggare framför en privat åsikt. Vilket såklart är mer än välkommet ♥

Vi ser fram emot ett samarbete med er♥

Med vänliga hälsningar GlamKidz.